سفارش تبلیغ
صبا ویژن

توسعه سینمای فاخر

 

آسمانها و زمین و فرشتگان و شب و روز برای سه کس آمرزش می طلبند :دانشمندان و دانشجویان و سخاوتمندان . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?

سه شنبه 87/12/27  ساعت 6:37 عصر

جواد طوسی درباره وضعیت سینمای ایران در سال 1387 گفت؛

باید از فیلمسازان جوان حمایت کنیم

 


جوادطوسی  در مورد ارزیابی خود از وضعیت فرهنگی سینمای ایران در سالی که گذشت، گفت: در سال 87 سینمای ایران از وضعیت فرهنگی و کیفی بی‌رونقی برخوردار بود.
وی افزود: امسال با تعداد محدود و انگشت‌شماری فیلم قابل بحث و دیدنی مواجه بودیم و این واقعیت به سیاست‌گذاری اعمال شده در مورد تولیدات سالانه سینمای ایران برمی‌گردد، به شکلی که با تعدادی قابل‌توجه از فیلم‌های ضعیف و یا بی‌ارزش روبه‌رو بودیم که اساسا مشخص نیست تولید و ساخت آنها چه ضرورتی دارد.
طوسی ادامه داد: قاعدتا، باید وضع به‌گونه‌ای باشد که سینما با پشت سرگذاردن آزمون و خطای سی‌ساله، به شرایطی تثبیت شده رسیده باشد تا بتوان در چرخه تولید سالانه، شاهد تنوع مضمونی و ساختاری بود و با تعداد مناسبی از فیلم‌هایی که از استانداردهای حرفه‌ای برخوردارند، روبه‌رو شد در صورتی که متأسفانه، این افق دید آرمانی به دلایل مختلف هنوز تحقق پیدا نکرده است.
وی در مورد بدترین اتفاق سال 87 افزود: نامشخص بودن جایگاه آثار تولیدات فرهنگی از نظر نمایش عمومی و عدم امکان شرایط مناسب اکران برای آنها و عدم امنیت شغلی بخش قابل توجهی از اهالی سینما و وضعیت انفعال بخش خصوصی در چرخه تولید از اتفاق‌های نامطلوب امسال بودند.
طوسی درمورد بهترین فیلم سال سینمای 87 افزود:«آواز گنجشک‌ها»ساخته مجیدمجیدی و «فرزند خاک»ساخته محمدعلی باشه آهنگر بهترین فیلم‌های سال 87 بودند.
این منتقد همچنین در مورد برترین فیلم‌های تولید شده و به‌نمایش درآمده در جشنواره فیلم فجر، افزود: فیلم‌های «درباره‌الی» ساخته اصغرفرهادی، «عیار14 »ساخته پرویزشهبازی، «پستچی سه‌بار در نمی‌زند» ساخته ‌حسن فتحی، «بی‌پولی» ساخته حمید نعمت‌الله و «وقتی همه خوابیم» ساخته بهرام بیضایی برترین تولیدات سینمایی سال 87 بود.
طوسی در پایان در مورد پیشنهاد خود از سال 88 سینمای ایران افزود: در جشنواره اخیر شاهد حضور چشمگیر تعدادی از فیلمسازان جوان و مستعد و خوش‌فکر بودیم. در این زمینه، حمایت مناسب و منطبق و زیربنایی از آنها و جهت‌دهی صحیح‌شان به مسیری متعالی و منطبق با شرایط اجتماعی معاصر و مخاطب‌شناسی دقیق آن از سوی سیاست‌گذاران جامعه سینمایی (اعم از حوزه معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد فارابی) و نیز تهیه‌کنندگان دلسوز و مجرب بخش خصوصی، می‌تواند پتانسیل بی‌رونق این زمانه را تقویت بخشد و این موج‌های گرم و با انگیزه را به یک جریان فرهنگی و هنری سالم و پویا و منطبق با میزانسن کنونی جامعه تبدیل کرد.


به نقل از سینمای ما


نظر شما( )

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

عبور در غبار"تحویل سیمافیلم می شود.
کارگاه تحلیل فیلم و "ناخدا خورشید"
برکت" در شورای تخصصی فیلمنامه
[عناوین آرشیوشده]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

192845

بازدید امروز

5

بازدید دیروز

16

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم

توسعه سینمای فاخر

تا امروز یک سریال 13 قسمتی که مشارکت داشته ام و دو فیلم سینمایی که حضور داشته ام از تلوزیون پخش شده .کارهایی هم در نوبت است . حدود 40 طرح هم دارم که اغلب آن روی وبلاگ قرار گرفته است. البته مشتری هم پیدا نکرده ...

 لوگوی وبلاگ

توسعه سینمای فاخر

 پیوندهای روزانه


 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 آرشیو

کلمات قصار سینمایی ها
پاییز 1387
آبان 1387
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
مرداد 1388
مهر 1388

 لینک دوستان

پیچک
!!!نگاتیو

لوگوی دوستان





اشتراک